Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Κάτι κινείται, προς τα που όμως...;

Ο δήμος Αγίας Παρασκευής, ο κρατικός οργανισμός για τον εθελοντισμό "Έργο Πολιτών", και ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων συμμετέχουν στην ημερίδα με θέμα
«Τοπική Αυτοδιοίκηση – Κοινωνική Οικονομία και Πράσινη Ανάπτυξη»
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 19:00 στο Θεατράκι του 2ου Γυμνασίου, Νικοπόλεως 5, Αγ. Παρασκευή.
 
Επειδή εμάς η "πράσινη ανάπτυξη" μας... ανατριχιάζει από καχυποψία, και δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα παρουσιάσει ο Δήμος μας (τους... ανύπαρκτους ποδηλατόδρομους; τις... φυτεύσεις απολλώνιας δάφνης στις νησίδες της Μεσογείων μεσ'το κατακαλόκαιρο, από τις οποίες ζήτημα να επιβίωσαν 2-3; τις κοπές δένδρων για την κατασκευή αναψυκτήριου στον Υμηττό; την περίφημη τροποποίηση της Αγίου Ιωάννου με την ειδική βιοκλιματική επίστρωση που θα δουν... τα εγγόνια μας;).

Αναδημοσιεύουμε την πρόσκληση, κουρασμένοι όμως από παχιά λόγια, σπασμένους κάδους ανακύκλωσης, γυμνούς από πράσινο δημόσιους χώρους (πχ σταθμός μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας) που μόνο οι κάτοικοι δραστηριοποιούνται να φυτέψουν. 
Για να δούμε τι θα μας τάξουν οι τοπικοί υποψήφιοι άρχοντες σε αυτή την προεκλογική κούρσα, γιατί, μόνο ως κούρσα μπορεί να χαρακτηριστεί, κρίνοντας από τον τρόπο που πέφτουν σε λήθαργο μέχρι την επόμενη προεκλογική περίοδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου